ZOISS home design

MAINZU – Tradiție valenciană combinată cu inovație continuă

Postarea din această săptămână își propune să vă prezinte un nou furnizor de ceramică: Mainzu – o fabrică pionier de ceramică, fondată în anul 1964 și specializată pe formate mici: 15×15, 15×30, 10×20 și 20×20.

Colecțiile Mainzu includ piese unice, pline de caracter și sensibilitate. Plăcile reproduc amintiri, gustul și stilul trecutului.

Pentru spații originale și exclusiviste puteți alege plăcile Mainzu, fine și elegante, tradiționale și moderne în același timp.Mainzu_Bombato Decor_Preston 15 X 15

Colecția Victoriană – un stil vintage updatat

Piese fantastice care par rupte din epoca victoriană, având în același timp și o esență de medieval în ele. Multe dintre modele și culori sunt bazate pe modele autentice și originale din acea perioadă istorică. Acest lucru nu înseamnă însă „de modă veche”.

Plăcile se montează într-o ordine aleatorie și simulează un aspect uzat ca și cum ar fi fost instalate acum un secol. Aceste piese sunt potrivite atât pentru pereți cât și pentru pardoseli.

Colecțiile conțin un mix incredibil de culori și modele ce creează un aspect vintage. O combinație frumoasă ar fi cu un mobilier modern, cu un design simplu. Într-un spațiu alb, curat, aceste piese asigură un echilibru spațiului, altfel auster.

Mainzu este cea mai potrivită alegere pentru a crea un aspect minunat tradițional care să se potrivească cu decorul sau cu vârsta casei tale sau dacă preferi un stil modern sau ai o casă nouă, poți obține un aspect proaspăt și contemporan alegând plăci de gresie cu modele victoriene mai simple.

Mainzu_decor_Centro Victorian Gotic 20x20

Ceramica adusă la un cu totul alt nivel

Cercetare. Creație. Inovație

Realizate prin tehnologia digital printing, decorurile oferă posibilități nelimitate de design, modele mai detaliate și desene – high definition.

Mainzu_decoruri HD